Dvärgviolen Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

556343-2524 är organisationsnummer för företaget Dvärgviolen Invest Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dvärgviolen Invest Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Dvärgviolen Invest Aktiebolag finns i.

Dvärgviolen Invest Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dvärgviolen Invest Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Dvärgviolen Invest Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dvärgviolen Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -Lundvall, Jenny Viktoria

Vill ni komma i kontakt med Dvärgviolen Invest Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6117888 eller genom brev på följande adress:
Fläderbärsg. 25, 212 29, Malmö

Bolaget skall bedriva förvaltning av lös och fast egendom, exploatering av mark samt ävensom handel med värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dvärgviolen Invest Aktiebolag och det är Lundvall, Jenny Viktoria som är född 1976 och har titeln Extern VD, Andersson, Stig Rickard Lennart som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Karin Annika som är född 1955 och har titeln Suppleant, Stigsson, Lars Lennart som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor,