MultiQ Products Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter MultiQ Products Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar MultiQ Products Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

MultiQ Products Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1988-10-31 så har MultiQ Products Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är MultiQ Products Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med MultiQ Products Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 14, 212 14, Malmö. Vi ni istället prata med MultiQ Products Aktiebolag så kan ni göra det på 040-143500.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av bildskärmslösningar och andra data- och multimediaprodukter, tillhandahålla därtill relaterade tjänster, samt driva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Laurin, Anders Torbjörn som är född 1960 och har titeln VD, Laurin, Anders Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Jan Erik Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nelander, Eva Ulrika som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Neckmar, Leif Göran som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

MultiQ Products Aktiebolag har 556339-8634 som sitt organisationsnummer.