Aktiebolaget Kvasa

Skåne län

Information

Aktiebolaget Kvasa är en verksamhet som finns i Malmö. I Aktiebolaget Kvasa finns det lite olika personer som är förknippade och det är Korman, Ulf Nejtel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Korman, Felicia Petra Maria som är född 1987 och har titeln Suppleant, Cederblads Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Kvasa så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Kvasa på telefon 040-123108.

Bolaget skall idka psykiatrisk mottagning, konsultation, handledning och utbildning i anslutning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Kvasa av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Kvasa är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Kvasa innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Kvasa är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Kvasa så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Kvasa har 556339-1464 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.