GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB är ett av dem. Statusen för GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB är att Bolaget är aktivt.

GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB ska trivas.

GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konstruktion, tillverkning, försäljning, finansiering och uthyrning av förpackningsmaskiner och förbrukningsmaterial därtill samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-212100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB är Skog, Rolf Magnus som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Glückman, Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Silver, Freddie Bo Johnny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

GSS - Glückman, Silwer & Skog Finans AB har 556336-1715 som sitt organisationsnummer.