Funktion Alley AB

Skåne län

Information

Funktion Alley AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Funktion Alley AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Funktion Alley AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-06-20. Men sedan 2006-06-15 så har Funktion Alley AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Funktion Alley AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7961043.

Malmö arbetar för att företag som Funktion Alley AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Funktion Alley AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva handel med möbler och inredningsartiklar för bostäder och kontor, leksaker samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Funktion Alley AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Funktion Alley AB och det är följande personer, Haycock, Jonathan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brink, Lars-Eric Victor som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Haycock, Lisa Maria Victoria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Martha Runis Christina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Funktion Alley AB är 556335-8406.