Tre Sjukgymnaster Aktiebolag

Skåne län

Information

Tre Sjukgymnaster Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Tre Sjukgymnaster Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tre Sjukgymnaster Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tre Sjukgymnaster Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tre Sjukgymnaster Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tre Sjukgymnaster Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Carl Herslowsg. 11 D, 211 47, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-913121.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tre Sjukgymnaster Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tre Sjukgymnaster Aktiebolag har idag 556334-7631 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tre Sjukgymnaster Aktiebolag

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Tre Sjukgymnaster Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordlindh, Inger Birgitta Louise som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tengen, Lars Petter Holgersson som är född 1979 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Andersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .