Bildmästarna Futura Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Bildmästarna Futura Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Bildmästarna Futura Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1988-09-13 så har Bildmästarna Futura Aktiebolag varit registrerat. Idag är Bildmästarna Futura Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Bildmästarna Futura Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Barav. 15, 232 54, Åkarp. Vi ni istället prata med Bildmästarna Futura Aktiebolag så kan ni göra det på 040-465412.

Bolaget ska bedriva förvaltning av värdepapper och annan fast eller lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Fredriksson, Rolf Sixten som är född 1940 och har titeln VD, Fredriksson, Rolf Sixten som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Kerstin Anna Charlotta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Olsson, Anders Joakim som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Bildmästarna Futura Aktiebolag har 556334-6195 som sitt organisationsnummer.