Jan Pettersson Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och rådgivande verksamhet inom byggnadsområdet samt bedriva handel med byggnadsvaror, fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jan Pettersson Byggnads Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Jan Pettersson Byggnads Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1988-09-21 så skapades Jan Pettersson Byggnads Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Jan Pettersson Byggnads Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Jan Pettersson Byggnads Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556334-4992 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Jan Pettersson Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jan Pettersson Byggnads Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-2955588 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jan Pettersson Byggnads Aktiebolag är Pettersson, Jan Bertil som är född 1945 och har titeln VD, Pettersson, Jan Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Judith Marie som är född 1939 och har titeln Suppleant, Carnerup, Mats Eric som är född 1951 och har titeln Revisor, .