Bokhandeln Sök & Finn Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bokhandeln Sök & Finn Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Bokhandeln Sök & Finn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bokhandeln Sök & Finn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556333-7350.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-970007 alternativt besöka eller skicka post till Bokhandeln Sök & Finn Aktiebolag på följande adress S. Förstadsg. 19 A, 211 43, Malmö.

Bokhandeln Sök & Finn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bokhandeln Sök & Finn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Concha Novoa, Jorge Andrés som är född 1977 och har titeln Suppleant , Concha Novoa, Manuel Alberto som är född 1980 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bokhandel, bokklubb samt kurser för personlig utveckling av ledare jämte därmed förenlig verksamhet.