ML Raneheim AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och ML Raneheim AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och ML Raneheim AB är ett av dem. Statusen för ML Raneheim AB är att Bolaget är aktivt.

ML Raneheim AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-08-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som ML Raneheim AB ska trivas.

ML Raneheim AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva apotek samt konsulterande tjänster och automation, samt handel med aktier och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ML Raneheim AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är ML Raneheim AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med ML Raneheim AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-932719.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med ML Raneheim AB är Raneheim, Mats Olle som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Raneheim, Ludmila som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Silke som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wessfeldt, Mats Lennart som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Svante som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

ML Raneheim AB har 556333-1346 som sitt organisationsnummer.