Malmö City Två AB

Skåne län

Information

Malmö City Två AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Malmö City Två AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berggren, Thomas Ove som är född 1948 och har titeln VD, Berggren, Thomas Ove som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Peters, Bengt Reidar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Per Bjarne som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Sven Erling Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Peter Henry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Malmö City Två AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Malmö City Två AB på telefon 040-300063.

Bolaget ska förvärva, utveckla och förvalta fast egendom i Malmö ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Malmö City Två AB av bolagstypen Aktiebolag.

Malmö City Två AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Malmö City Två AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-13 och Malmö City Två AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmö City Två AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Malmö City Två AB har 556332-6320 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.