Lennart Bryngelson Läkarmottagning Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva läkarmottagning och förvalta värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lennart Bryngelson Läkarmottagning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Lennart Bryngelson Läkarmottagning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1988-09-28 så skapades Lennart Bryngelson Läkarmottagning Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lennart Bryngelson Läkarmottagning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lennart Bryngelson Läkarmottagning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-07-09

556331-5745 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Lennart Bryngelson Läkarmottagning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lennart Bryngelson Läkarmottagning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-120640 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lennart Bryngelson Läkarmottagning Aktiebolag är Bryngelson, Erik Lennart som är född 1945 och har titeln VD, Bryngelson, Erik Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bryngelson, Birgitta Maria Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Björck, Eva Jasmine som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .