Aktiebolag B Dahl & Co

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolag B Dahl & Co. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolag B Dahl & Co i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolag B Dahl & Co är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1988-07-05 så har Aktiebolag B Dahl & Co varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolag B Dahl & Co Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolag B Dahl & Co så kan man gör det genom att posta ett brev till Ernst Nilsv P 1, 243 32, Höör. Vi ni istället prata med Aktiebolag B Dahl & Co så kan ni göra det på 0413-22121.

Bolaget skall bedriva förmedlande handel med förpackningar och kontraktsfyllningar av kemisk-tekniska produkter samt tillhandahålla redovisningsservice och försäljning av musikevenemang ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dahl, Christian Bruno Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Månsson, Brita Carin Madeleine som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Ebon Birgitta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Olsson, Jan Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Aktiebolag B Dahl & Co har 556329-7992 som sitt organisationsnummer.