Emballage-Form, Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Emballage-Form, Malmö Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Emballage-Form, Malmö Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Emballage-Form, Malmö Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Emballage-Form, Malmö Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-07-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Emballage-Form, Malmö Aktiebolag ska trivas.

Emballage-Form, Malmö Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konstruktion av emballage samt tillverkning av stållinjestansar för packning och förpackningar samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Emballage-Form, Malmö Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Emballage-Form, Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Emballage-Form, Malmö Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-160507.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Emballage-Form, Malmö Aktiebolag är Lövgren, Bertil Cuno som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Emballage-Form, Malmö Aktiebolag har 556329-2340 som sitt organisationsnummer.