Ellem Bioteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

556327-6186 är organisationsnummer för företaget Ellem Bioteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ellem Bioteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Ellem Bioteknik Aktiebolag finns i.

Ellem Bioteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-06-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ellem Bioteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ellem Bioteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ellem Bioteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Ellem Bioteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-332075 eller genom brev på följande adress:
Låglandsg. 8, 216 11, Limhamn

Bolaget skall bedriva uppfinnings-, utvecklings-, och informationsverksamhet samt åta sig konsult-, och läkaruppdrag inom det medicinska fältet, speciellt relaterat till biomaterial. Dessutom bedriver bolaget uppfinnings- och utvecklingsarbete liksom exploatering inom modelljärnvägshobbyns område. Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Ellem Bioteknik Aktiebolag och det är Bjursten, Lars Magnus Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarbäck Bjursten, Wencke Helga som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjursten, Sara Margareta som är född 1980 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,