Meteca Inredningar Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Meteca Inredningar Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Meteca Inredningar Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1988-06-10 så har Meteca Inredningar Aktiebolag varit registrerat. Idag är Meteca Inredningar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Meteca Inredningar Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till SALIXGATAN 15, 212 32, Malmö. Vi ni istället prata med Meteca Inredningar Aktiebolag så kan ni göra det på 040-139060.

Bolaget skall bedriva tillverkning av byggnads- och inredningssnickerier, byggnads- och reparationsarbeten på fastigheter samt partihandel med byggnadsmaterial samt förvalta värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hansson, Mats Evert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Carina Ann-Charlotte som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Meteca Inredningar Aktiebolag har 556326-0594 som sitt organisationsnummer.