Håkan Igelström Dental Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Håkan Igelström Dental Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Håkan Igelström Dental Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Håkan Igelström Dental Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1988-04-26 så har Håkan Igelström Dental Aktiebolag varit registrerat. Idag är Håkan Igelström Dental Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Håkan Igelström Dental Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Änga 5298, 820 11, Vallsta. Vi ni istället prata med Håkan Igelström Dental Aktiebolag så kan ni göra det på 0278-45514.

Bolaget skall bedriva tandteknisk verksamhet samt förvaltning av lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Igelström, Karl Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Igelström, Håkan Fredrick som är född 1982 och har titeln Suppleant, Lindholm, Anna Ulrika som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Håkan Igelström Dental Aktiebolag har 556323-9416 som sitt organisationsnummer.