Thomas Nevstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Thomas Nevstad Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Thomas Nevstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nevstad, Bengt Thomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöblom Nevstad, Gun Birgit som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thomas Nevstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Thomas Nevstad Aktiebolag på telefon 040-6116760.

Bolaget ska bedriva tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thomas Nevstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Thomas Nevstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Thomas Nevstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-19 och Thomas Nevstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thomas Nevstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Thomas Nevstad Aktiebolag har 556321-4286 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.