Skånska Luftvårds Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Skånska Luftvårds Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Skånska Luftvårds Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skånska Luftvårds Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skånska Luftvårds Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-03-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skånska Luftvårds Aktiebolag ska trivas.

Skånska Luftvårds Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra konstruktion, montage och service av luftbehandlingsanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skånska Luftvårds Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Skånska Luftvårds Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Skånska Luftvårds Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-82860.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skånska Luftvårds Aktiebolag är Sjöblom, Ulf Bertil som är född 1953 och har titeln VD, Sjöblom, Ulf Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöblom, Albin Mikael som är född 1980 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Skånska Luftvårds Aktiebolag har 556321-2306 som sitt organisationsnummer.