Swecanis AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva export, import och förmedling av metaller, livsmedel och konsumtionsvaror, företrädesvis råvaror såsom fisk, kött, bomull etc. Bolaget skall även sälja datakonsulttjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swecanis AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Swecanis AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1988-03-28 så skapades Swecanis AB och verksamheten är har F-skattsedel Swecanis AB har haft det sedan 1994-01-01.

Swecanis AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556320-2265 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Swecanis AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Swecanis AB så går det att nå dem via telefon på 0413-73049 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hultberg, Karl Åke Fredrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swecanis AB är Hultberg, Karl Åke Fredrik som är född 1949 och har titeln VD, Hultberg, Karl Åke Fredrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultberg, Helen Carina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultberg, Peder Åke Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor.