Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB

Skåne län

Information

556320-1911 är organisationsnummer för bolaget Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB finns i.

Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB har varit registrerat sedan 1988-03-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB så kan ni göra det på telefon genom 040-393830 eller genom brev på följande adress:
Drottningg. 1 D, 212 11, Malmö

Bolaget skall driva revisionsverksamhet, redovisnignsverksamhet, konsultationer såsom skatterådgivning, generationsskiften, due dilligens och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB och det är Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Suppleant, Savetun, Stefan Birger som är född 1956 och har titeln Revisor, BL Revision AB som är född och har titeln Revisor,