Klurik Press AB

Skåne län

Information

Klurik Press AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Klurik Press AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Erlandsson, Göran Henry som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Lisbeth Adele som är född 1948 och har titeln Suppleant, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Klurik Press AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Klurik Press AB på telefon 040-493446.

Bolaget skall bedriva produktion av korsord, ordlekar och tävlingar för tidskrifter, text-, musik- och bildproduktion, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Klurik Press AB av bolagstypen Aktiebolag.

Klurik Press AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Klurik Press AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Klurik Press AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klurik Press AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Klurik Press AB har 556318-1808 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.