Pilum Technologies AB

Skåne län

Information

556317-9604 är organisationsnummer för företaget Pilum Technologies AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pilum Technologies AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Pilum Technologies AB finns i.

Pilum Technologies AB har varit registrerat sedan 1988-02-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pilum Technologies AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Pilum Technologies AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pilum Technologies AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Pilum Technologies AB så kan ni göra det på telefon genom 040-163240 eller genom brev på följande adress:
Risyxeg. 6, 213 76, Malmö

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av metall- och plåtslageriarbeten, äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pilum Technologies AB och det är Törner, Jan-Olav som är född 1955 och har titeln VD, Törner, Jan-Olav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ransgart, Lars Inge Torgny som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,