Scand Vision AB

Skåne län

Information

556317-8002 är organisationsnummer för verksamheten Scand Vision AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scand Vision AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Scand Vision AB finns i.

Scand Vision AB har varit registrerat sedan 1988-03-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scand Vision AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Scand Vision AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scand Vision AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Scand Vision AB så kan ni göra det på telefon genom 040-598000 eller genom brev på följande adress:
Limhamnsv. 110 C, 216 13, Limhamn

Bolaget skall bedriva film- och videoproduktion och videokopiering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scand Vision AB och det är Kotanidis, Michail som är född 1966 och har titeln VD, Kotanidis, Michail som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström Carlsson, Anna som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, de la Mau, Kenneth Jörgen Sterner som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor