UNIVAC Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja centraldammsugare såväl inom som utom landet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för UNIVAC Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är UNIVAC Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1988-01-25 så skapades UNIVAC Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556317-5032 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är UNIVAC Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med UNIVAC Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-933411 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Öfverberg, Jan Håkan Gustav

Följande personer är på något sätt aktiva inom UNIVAC Aktiebolag är Öfverberg, Jan Håkan Gustav som är född 1952 och har titeln VD, Öfverberg, Jan Håkan Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sten Gustav Thomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sveen, Per Egil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Zackrisson, Anna Maria Pernilla som är född 1968 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor.