Jokab Safety Aktiebolag

Skåne län

Information

Jokab Safety Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Jokab Safety Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jokab Safety Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Jokab Safety Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-12-22. Men sedan 1988-01-01 så har Jokab Safety Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Boplatsg. 3, 213 76, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jokab Safety Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-143630.

Malmö arbetar för att företag som Jokab Safety Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jokab Safety Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall underlätta för industrin i Sverige och utomlands att skapa säkra arbetsplatser och att öka produktionssäkerheten genom att göra det enkelt att bygga skyddssystem. Detta sker genom utveckling, försäljning, utbildning och konsultverksamhet. Bolaget idkar även därmed förenlig verksamhet såsom tillverkning och montering.

Firmatecknare för Jokab Safety Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Linger, Mats David -Olsson, Alf Torgny.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jokab Safety Aktiebolag och det är följande personer, Linger, Mats David som är född 1954 och har titeln VD, Linger, Mats David som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Brekell, Helge Sören som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Alf Torgny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Linger, Ingegerd Agneta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Olsson, Maj Ann-Cecil som är född 1953 och har titeln Suppleant.Persson, Staffan som är född 1952 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jokab Safety Aktiebolag är 556314-7106.