JLM Trade Server AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter JLM Trade Server AB. Det finns flera företag som liknar JLM Trade Server AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

JLM Trade Server AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1987-12-09 så har JLM Trade Server AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är JLM Trade Server AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med JLM Trade Server AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Flintyxeg. 8, 213 76, Malmö. Vi ni istället prata med JLM Trade Server AB så kan ni göra det på 0491-77900.

Bolaget ska direkt eller genom dotterbolag idka handel och uthyrning av maskiner och inventarier för industri-, jordbruk-, metall-, skogs-, och grafisk industri, samt datautrustning och bedriva därmed förenlig verksamhet. Därtill ska bolaget äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Wiessner, Thomas Dieter Walter som är född 1969 och har titeln Extern VD, Kulander, Hans Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ankell, Carl Arvid Torsten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjunnesson, Thor Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Mats Anders Roland som är född 1960 och har titeln Revisor, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Kulander, Hans Gustav Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

JLM Trade Server AB har 556313-7875 som sitt organisationsnummer.