SpecialSirap i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och SpecialSirap i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SpecialSirap i Malmö AB är ett av dem. Statusen för SpecialSirap i Malmö AB är att Bolaget är aktivt.

SpecialSirap i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-12-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SpecialSirap i Malmö AB ska trivas.

SpecialSirap i Malmö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sockerbaserade livsmedel samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SpecialSirap i Malmö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är SpecialSirap i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med SpecialSirap i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-323960.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jonsson, Sven Peter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med SpecialSirap i Malmö AB är Söderlund, Hans Örjan som är född 1952 och har titeln VD, Söderlund, Hans Örjan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Sven Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Påhlsson, Rex Henrik som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerström, Liselott Madeleine som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

SpecialSirap i Malmö AB har 556313-3767 som sitt organisationsnummer.