Fotograf Stebe & Co Aktiebolag

Skåne län

Information

Fotograf Stebe & Co Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Fotograf Stebe & Co Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fotograf Stebe & Co Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fotograf Stebe & Co Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fotograf Stebe & Co Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fotograf Stebe & Co Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Jeppsagård 8 A, 245 45, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4415757.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fotograf Stebe & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fotograf Stebe & Co Aktiebolag har idag 556313-3601 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fotograf Stebe & Co Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reklam- och industrifotografering samt därmed förenlig verksamhet.

I Fotograf Stebe & Co Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stebe, Lars Stellan Reinhold som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Rogert Håkan som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .