Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av dem. Statusen för Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är att Bolaget är aktivt.

Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) ska trivas.

Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-83340.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är Bengtsson, Jan Tomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Tuvom, Olle Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Möllevångshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) har 556312-5672 som sitt organisationsnummer.