Advokatfirman Claes Olof Englund Aktiebolag

Skåne län

Information

556311-8016 är organisationsnummer för företaget Advokatfirman Claes Olof Englund Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokatfirman Claes Olof Englund Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Advokatfirman Claes Olof Englund Aktiebolag finns i.

Advokatfirman Claes Olof Englund Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokatfirman Claes Olof Englund Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Advokatfirman Claes Olof Englund Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Advokatfirman Claes Olof Englund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Claes Olof Englund Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-305560 eller genom brev på följande adress:
Stortorget 8, 211 34, Malmö

Bolaget skall under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokat verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokatfirman Claes Olof Englund Aktiebolag och det är Englund, Klas Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Clauss, Heinz Kurt som är född 1942 och har titeln Suppleant, Holmgren, Bengt Olof Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Stengert, Eva Charlotte Elisabet som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Peter Holmgren Revisionsbyrå HB som är född och har titeln Revisor, Din Ekonom i Malmö AB som är född och har titeln Revisor