Ingenjörsfirman C. Rosendahl Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ingenjörsfirman C. Rosendahl Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Ingenjörsfirman C. Rosendahl Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Ingenjörsfirman C. Rosendahl Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556310-8488.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-969181 alternativt besöka eller skicka post till Ingenjörsfirman C. Rosendahl Aktiebolag på följande adress Gudmundsg. 11 B, 215 66, Malmö.

Ingenjörsfirman C. Rosendahl Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ingenjörsfirman C. Rosendahl Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Rosendahl, Jeanette Sara Elisabeth som är född 1984 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva teknisk service och konsultation inom värmeöverförande utrustning, äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.