Dreams of Roses Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Dreams of Roses Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Dreams of Roses Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Dreams of Roses Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Dreams of Roses Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dreams of Roses Aktiebolag ska trivas.

Dreams of Roses Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning samt import- och export avseende konfektionsvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dreams of Roses Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Dreams of Roses Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Dreams of Roses Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6119040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Dreams of Roses Aktiebolag är Siverö, Ulla Yvonne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Peter Olof som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Dreams of Roses Aktiebolag har 556309-7889 som sitt organisationsnummer.