Lars Hansson i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Lars Hansson i Skåne Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Lars Hansson i Skåne Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Lars Åke som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Sonja som är född 1963 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Hansson i Skåne Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Hansson i Skåne Aktiebolag på telefon 040-496955.

Bolaget skall bedriva fastighets- och trädgårdsskötsel, städning och renhållning samt tävlingsverksamhet med och avel av travhästar och därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta lös och fast egendom.

Idag är Lars Hansson i Skåne Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Hansson i Skåne Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lars Hansson i Skåne Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars Hansson i Skåne Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Hansson i Skåne Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lars Hansson i Skåne Aktiebolag har 556309-5305 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.