Mobergs Mekaniska Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Mobergs Mekaniska Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Mobergs Mekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Mobergs Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556308-0323.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-6808060 alternativt besöka eller skicka post till Mobergs Mekaniska Aktiebolag på följande adress Kruseg. 58, 212 25, Malmö.

Mobergs Mekaniska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mobergs Mekaniska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Moberg, Stig Arne Ingvar som är född 1932 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva finmekanisk verkstad med inriktning på specialmaskiner för förpackningsindustrin och miljösektorn, innebärande även konstruktion, utveckling och service för dessa produktområden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.