Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag har haft sedan 2003-11-27. Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 2003-11-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brandsberga 212, 260 70, Ljungbyhed men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-440016.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag har idag 556307-9515 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skogsentreprenadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Riseberga Skogsentreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Nils-Bonde Christer Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carl Johnny Bo Tomas som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .