Teriör Aktiebolag

Skåne län

Information

556306-4855 är organisationsnummer för verksamheten Teriör Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Teriör Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Teriör Aktiebolag finns i.

Teriör Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-09-30 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Teriör Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Teriör Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Teriör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Magnusson, Dan Börje -Magnusson, Ulf Otto Mikael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Teriör Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-288810 eller genom brev på följande adress:
Borrg. 9, 211 24, Malmö

Bolaget skall bedriva byggnadsservice, målning, golvbeklädnader, glasmästeri samt anskaffning och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Teriör Aktiebolag och det är Sandberg, Per Tomas som är född 1962 och har titeln Extern VD, Magnusson, Ulf Otto Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Dan Börje som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellmers Magnusson, Tina Inga-Lill som är född 1961 och har titeln Suppleant, Magnusson, Gunilla Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,