Inter Agro Aktiebolag

Skåne län

Information

Inter Agro Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Inter Agro Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Carl Gunnar som är född 1946 och har titeln VD, Persson, Carl Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Carl Fredric som är född 1979 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Inter Agro Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Inter Agro Aktiebolag på telefon 0411-71074.

Bolaget skall idka konsultverksamhet och utbildning i marknadsföringsfrågor, import och export av produktionsmedel för lantbruk och skogsbruk samt för fiskevård. Bolaget skall också till viss del arbeta med musikproduktion och hästuppfödning i mindre skala samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Inter Agro Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Inter Agro Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Inter Agro Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Inter Agro Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Inter Agro Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Inter Agro Aktiebolag har 556305-2264 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.