Ellas Catering AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva cateringverksamhet, leverans av baguetter, smörgåstårtor m.m., äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ellas Catering AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Ellas Catering AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1987-09-07 så skapades Ellas Catering AB och bolaget är har F-skattsedel Ellas Catering AB har haft det sedan 1994-01-01.

Ellas Catering AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-06

556302-3422 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Ellas Catering AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ellas Catering AB så går det att nå dem via telefon på 040-191930 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ellas Catering AB är Kostovski, Romeo som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Stig Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kostovska, Marija som är född 1977 och har titeln Suppleant, Nikoloska Karlsson, Renata som är född 1975 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.