Metaller, Försäkringar, Aktier, Lån- Ekonomimäklarna i Lund/Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556302-3133 är organisationsnummer för verksamheten Metaller, Försäkringar, Aktier, Lån- Ekonomimäklarna i Lund/Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Metaller, Försäkringar, Aktier, Lån- Ekonomimäklarna i Lund/Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Metaller, Försäkringar, Aktier, Lån- Ekonomimäklarna i Lund/Malmö Aktiebolag finns i.

Metaller, Försäkringar, Aktier, Lån- Ekonomimäklarna i Lund/Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-08-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Metaller, Försäkringar, Aktier, Lån- Ekonomimäklarna i Lund/Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Metaller, Försäkringar, Aktier, Lån- Ekonomimäklarna i Lund/Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Metaller, Försäkringar, Aktier, Lån- Ekonomimäklarna i Lund/Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Metaller, Försäkringar, Aktier, Lån- Ekonomimäklarna i Lund/Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-235710 eller genom brev på följande adress:
S:t Gertrudsg. 3, 211 25, Malmö

Bolaget skall driva handel- och förvaltning av fast egendom, ädelmetaller och värdepapper samt förmedling av personförsäkringar och krediter jämte därmed förenlig verksamhet. Dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelser eller lag om kredit- aktiebolag.

Det finns olika personer som har en koppling med Metaller, Försäkringar, Aktier, Lån- Ekonomimäklarna i Lund/Malmö Aktiebolag och det är Olsson, Per Michael som är född 1959 och har titeln VD, Olsson, Per Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnberg, Ingela Solveig som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,