Funza Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Funza Sweden Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Funza Sweden Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Funza Sweden Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1987-07-13 så har Funza Sweden Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Funza Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Funza Sweden Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lockarps Kyrkov. 113, 238 37, Oxie. Vi ni istället prata med Funza Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på 040-548880.

Bolaget skall importera till landet och här sälja produkter inom blomsterbranschen, såväl inom som utom landet, transportera sådana produkter och tillbehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsland, Eva Elisabeth Iren som är född 1953 och har titeln VD, Nilsland, Eva Elisabeth Iren som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Borrero, Emilio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Nilsland, Mats Anders som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lindvall, Karl Jesper som är född 1975 och har titeln Revisor, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsland, Eva Elisabeth Iren -Nilsland, Mats Anders .

Funza Sweden Aktiebolag har 556302-0121 som sitt organisationsnummer.