Scandorama AB

Skåne län

Information

Scandorama AB är ett bolag som finns i Malmö. I Scandorama AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ölvemark, Bengt Våge som är född 1949 och har titeln VD, Svensson, Per Ola Roland som är född 1966 och har titeln Extern vice VD, Ölvemark, Bengt Våge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellström, Folke Lars-Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Melin, Lars Peter Johan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ölvemark, Mats Roger som är född 1951 och har titeln SuppleantLandström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Scandorama AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Scandorama AB på telefon 040-6000000.

Bolaget ska bedriva reseverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Scandorama AB av bolagstypen Aktiebolag.

Scandorama AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Scandorama AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-10-29 och Scandorama AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-10-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Scandorama AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Scandorama AB har 556301-2680 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.