AJC Food Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med textiler, möbler och livsmedel. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet avseende inredning och företagsförmedling, konsulttjänster avseende företagsetablering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AJC Food Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är AJC Food Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1987-06-30 så skapades AJC Food Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel AJC Food Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

AJC Food Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556300-9801 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är AJC Food Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med AJC Food Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-238109 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AJC Food Aktiebolag är Dam, Jan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Schapiro, Tony som är född 1935 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Sven-Erik Nilsson i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .