Confidera Syd Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Confidera Syd Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Confidera Syd Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Confidera Syd Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1987-08-10 så har Confidera Syd Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Confidera Syd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Confidera Syd Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Vallg. 66, 211 22, Malmö. Vi ni istället prata med Confidera Syd Aktiebolag så kan ni göra det på 040-78009.

Bolaget skall bedriva försäljning av konsultationer och produkter till företag inom områdena rekrytering, organisationsutveckling samt utbildning. Bolaget skall även mot provision förmedla försäkringar. Dessutom skall bolaget äga och förvalta fast och lös egendom. Bolaget skall också med ovanstående idka övrig därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hättmark, Anders Mikael som är född 1961 och har titeln VD, Hättmark, Anders Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hättmark, Erik Folke som är född 1933 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Confidera Syd Aktiebolag har 556300-8282 som sitt organisationsnummer.