Transportinvest i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva affärs- och företagsutveckling inom främst transportbranschen, äga och förvalta fast och lös egendom samt utföra koncernadministrativa tjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Transportinvest i Malmö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Transportinvest i Malmö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1987-04-07 så skapades Transportinvest i Malmö Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Transportinvest i Malmö Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Transportinvest i Malmö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556296-0640 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Transportinvest i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Transportinvest i Malmö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-930350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Transportinvest i Malmö Aktiebolag är Nyman, Jack Sixten som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Anders Viktor som är född 1932 och har titeln Suppleant, Eskilsson, David Åke Allan som är född 1976 och har titeln Revisor, Softlynx AB som är född och har titeln Revisor, .