Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-05-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag ska trivas.

Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av guld och ädelstenar samt övrig juvelererverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-916060.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag är Wehtje Janstig, Elsa Rigmor Helén som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Nils Erik Bertil som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, Nordgren, Ingrid Elisabeth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, BethRev Elisabeth Nordgren AB som är född och har titeln Revisor, .

Caroli-Juvel H. och J. Wehtje guld Aktiebolag har 556295-6424 som sitt organisationsnummer.