Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag på telefon 040-150756.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, produktutveckling och varuhandel inom energisektorn, tillverkning av medicinsk utrust- ning samt äga och förvalta lös och fast egendom.

Idag är Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Olsson & Nilsson Energikonsult Aktiebolag har 556295-4783 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.