Malmator Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Malmator Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Malmator Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Malmator Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556295-0443.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-206420 alternativt besöka eller skicka post till Malmator Aktiebolag på följande adress Amiralsg. 17, 211 55, Malmö.

Malmator Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Malmator Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Palm, Anders Stig Kenneth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Elving Tomy som är född 1946 och har titeln Suppleant , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska vara att utveckla och sälja transportsystem, bedriva konsultverksamhet inom transportbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.