Hvens Fyr Förvaltning AB

Skåne län

Information

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta värdepapper, fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hvens Fyr Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Hvens Fyr Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1987-02-26 så skapades Hvens Fyr Förvaltning AB och bolaget är har F-skattsedel Hvens Fyr Förvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Hvens Fyr Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556293-1047 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Hvens Fyr Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hvens Fyr Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 040-161625 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hvens Fyr Förvaltning AB är Olsson, Lars Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Nina Marie Louise som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .