Reservdelshuset i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Reservdelshuset i Malmö Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Reservdelshuset i Malmö Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1987-05-20 så har Reservdelshuset i Malmö Aktiebolag varit registrerat. Idag är Reservdelshuset i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Reservdelshuset i Malmö Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Paulsg. 10, 214 46, Malmö. Vi ni istället prata med Reservdelshuset i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på 040-215888.

Bolaget skall bedriva handel och agentverksamhet med tillbehör, reservdelar, maskiner, verktyg och övrig utrustning samt därmed förenlig verksamhet inom motorbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Vensryd, Nils Tomas som är född 1970 och har titeln Likvidator, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Reservdelshuset i Malmö Aktiebolag har 556291-6600 som sitt organisationsnummer.